Broodjes

De Osdorper biedt een ruim assortiment aan royaal belegde broodjes. Mensen uit de wijde omgeving komen speciaal voor onze broodjes naar onze winkel.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een warme ciabatta met Serranoham, mozzarella, pesto en tomaat? Of van een Italiaanse bol met dungesneden ribeye, truffelmayonaise en rucola?

Loopt het water u al in de mond? Kom dan snel bij ons langs!

 

Kaas

Oude kaas, jonge kaas, boerenkaas, geitenkaas, Franse kaas, Italiaanse kaas, Zwitserse kaas en nog heel veel andere soorten kaas. De Osdorper heeft niet alleen een ruime keus, maar ook een enthousiast team met medewerkers die u graag adviseren over de verschillende kazen in onze winkel.

Er staan bij veel van onze kazen bakjes met voorgesneden blokjes voor u klaar. Proef gerust zelf de verschillen!

 

Vleeswaren

Of u nu op zoek bent naar luxe vleeswaren voor op uw brood of om een lekkere gedroogde Italiaanse worst voor bij de borrel, De Osdorper heeft het voor u!

 

Wijn, noten en andere delicatessen

Verder bent u bij De Osdorper aan het juiste adres voor de mooiste wijnen, noten en andere delicatessen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook echte Italiaanse pesto, olijven, tapenades, zoutjes en ambachtelijke salades.

Verwen u zelf met deze producten. Of, ook heel leuk, haal bij De Osdorper een origineel cadeau om weg te geven. Wij weten zeker dat u de ontvanger er een groot plezier mee zult doen!

Nieuw in assortiment

Taart en cup cake in ieder gewenst thema

foto-osdorper-4

Nieuw in assortiment

Borrel-plateau

Borrel plateau

 

2 persoons plateau

vanaf €20.

Incl. flesje wijn

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

De Osdorper Zwanenburg

Dennenlaan 48
1161 CS Zwanenburg
020-4972338

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:30
zondag Gesloten